Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zevenaar Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Zevenaar

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ZEVENAAR

Afvoer verstopt Zevenaar?

Afvoer verstopt Zevenaar? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms lastig zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is in sommige gevallen niet duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij willen je graag helpen bij het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0316 201 877 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Zevenaar

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer in Zevenaar? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Zevenaar, kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer, kunnen wij jou ook voorzien van een vrijblijvend advies. Wij doen er alles aan om jouw riool in een zo goed mogelijk staat te houden.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Zevenaar lost het op! Je kunt ons bereiken via  0316 201 877 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Zevenaar Logo
Loodgieter ontstoppen Zevenaar afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer het gevolg is van een verstopping, is groot. In sommige gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0316 201 877. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen is een vieze filter hier de oorzaak. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen uit het apparaat. Als je ziet dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Hopelijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Zevenaar
Afvoer verstopt Zevenaar

Sifon

Sifon legen

De kans dat ouwe afvoer is voorzien van een sifon is erg groot. Een sifon is de stankafsluiter die op veel van de wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kun je dit probleem verhelpen? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien het gebruik van zuiveringszout (baking soda) zeer goed kan werken op het moment dat je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Zevenaar Leiding
Riool ontstoppen Zevenaar graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe werkt dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Zevenaar om jouw klus te bespreken met onze experts via 0316 201 877.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is het gebruik van ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier die veel wordt gebruikt door ervaren ontstoppers.

Hoe ga je te werk? Stop de veer met het uiteinde in de verstopte afvoer, zonder hier veel kracht bij te zetten. Je kunt namelijk relatief eenvoudig schade aanrichten. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Zijn de problemen nog niet verholpen? Neem dan snel contact op via 0316 201 877. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Zevenaar
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn meerdere manieren waarop een afvoer mogelijk verstopt kan raken. Een verstopping kan bijvoorbeeld ontstaan door dingen zoals vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Ook is het mogelijk dat er een scheur ontstaan in de leidingen. Hierdoor kan allerlei vuil zich relatief eenvoudig ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0316 201 877.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen, vinden wij. Dat is ook precies de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt je afvoer zelf in goede staat houden, door goed te letten op wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan vaak geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij beschikken over goede meetapparatuur. Deze apparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Wij staan dag en nacht voor je klaar wanneer je te maken hebt met een verstopping! Wij zijn te bereiken op 0316 201 877.

Loodgieter Zevenaar Ontstoppen
WC ontstoppen Zevenaar

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Heb jij te maken met een verstopping in een afvoer? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

Elke verstopping is anders. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is wel zeker, wij rekenen altijd eerlijke prijzen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0316 201 877.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zevenaar

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopte wc? En woon je in Zevenaar of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zevenaar. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Zevenaar

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? En woon je in Zevenaar en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zevenaar-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zevenaar

Woon jij in de omgeving van Zevenaar? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zevenaar.

Loodgieter Zevenaar Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zevenaar! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Zevenaar

Heb jij te maken met een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Zevenaar en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0316 201 877.

Verstopping Zevenaar

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Zevenaar

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zevenaar Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zevenaar. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zevenaar van Heemskerk Kampsingel

Bij ons heeft Ontstoppen Zevenaar de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV SDC Zevenaar

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zevenaar.

Brandweer Kazerne Zevenaar

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0316 201 877

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zevenaar

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zevenaar