Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zevenaar Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zevenaar

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZEVENAAR

Riool ontstoppen Zevenaar?

Riool ontstoppen Zevenaar? Wanneer je een riool gaat ontstoppen, wil je de overlast natuurlijk zo klein mogelijk houden. In veel gevallen kun je dit het best doen door het probleem direct aan te pakken. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het als je vragen hebt. Onze ontstoppers willen je graag helpen! Neem vrijblijvend contact op met 0316 201 877 om jouw situatie te bespreken. Riool Ontstoppen Zevenaar staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je aan de slag gaat met het ontstoppen van je riool, moet je beginnen met de vraag: op welke plaats is de riolering verstopt?

Je kunt een riool verstopping op diverse manieren herkennen. Begint het water in de gootsteen bijvoorbeeld te borrelen, wanneer je het toilet doorspoelt. Of spoelt het water misschien minder goed weg uit de wasbak. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen kunnen verklaren. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. De ontstoppers van Ontstoppen Zevenaar willen je graag helpen!

Daarnaast bestaat er ook een mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft het water bijvoorbeeld in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn ophopingen van haren en zeepresten vaak de oorzaak. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Wanneer je opzoek bent naar de plaats van de verstopping, raden wij je aan alle rioolaansluitingen door te spoelen. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Op het moment dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer hoogst waarschijnlijk niet verstopt.

Blijft het water staan en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0316 201 877 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Zevenaar Logo
Loodgieter ontstoppen Zevenaar afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een manier voor het ontstoppen van een riool die vaak wordt toegepast. Tegelijkertijd komen hier zeker risico’s kijken. Om die reden kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Probeer bijvoorbeeld eerst het gebruik van een veer, plopper of soda.

Werken deze methodes niet, en wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van uiterst belang dat je beheerst en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe doe je dit> Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Zevenaar op 0316 201 877.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een volgende handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval, is de ontstoppingsveer. Je drukt deze veer gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Op deze manier blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Daarnaast is ook de combinatie tussen de ontstoppingsveer en soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Lukt het niet? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we goed. Wanneer je ons inschakelt, kunnen we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur staan. Bel ons via 0316 201 877.

Ontstoppen afvoer Zevenaar
Ontstoppingsdienst Zevenaar

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Maak voordat je aan de slag gaat, de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Druk de ontstopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je de verstopping kunnen verhelpen? Spoel de afvoer daarna dan goed door met water. Ook hier is de combinatie met soda zeer effectief. De ontvettende werking van soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0316 201 877.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als een zeer effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Gooi als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het gebruik van soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geven de ontstoppingspogingen helaas nog geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Zevenaar op 0316 201 877.

Ontstoppen Zevenaar Leiding
Riool ontstoppen Zevenaar graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse bouw- en supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen raden we je aan deze middelen niet te gebruiken.

Wil jij zeker weten dat jouw verstopping wel een verantwoorde en professionele manier aangepakt wordt? Bel dan snel met Ontstoppen Zevenaar op 0316 201 877.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen van je riool nog niet gelukt? Schakel dan de hulp in van onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Zevenaar en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0316 201 877.

Graven riool Zevenaar

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zevenaar

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopte wc? En woon je in Zevenaar of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zevenaar. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? En woon je in Zevenaar en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zevenaar-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zevenaar

Woon jij in de omgeving van Zevenaar? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zevenaar

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zevenaar.

Loodgieter Zevenaar Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zevenaar! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zevenaar

De ontstoppers van Ontstoppen Zevenaar kunnen alle verstopping ontstoppen. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0316 201 877.

Verstopping Zevenaar

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zevenaar!

Riool Zevenaar

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zevenaar Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zevenaar. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zevenaar van Heemskerk Kampsingel

Bij ons heeft Ontstoppen Zevenaar de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV SDC Zevenaar

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zevenaar.

Brandweer Kazerne Zevenaar

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0316 201 877

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zevenaar

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zevenaar