Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zevenaar Logo

Ontstoppen

WC verstopt Zevenaar

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ZEVENAAR

WC verstopt Zevenaar?

WC verstopt Zevenaar? Er zijn niet veel mensen die graag een wc ontstoppen. Maar kan wel iedereen te maken krijgen met een verstopping. Naast het feit dat het van zichzelf een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Je kunt een wc op verschillende manieren ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Zevenaar? Bel gratis naar 0316 201 877 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: het kan slim zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Zevenaar Logo
Loodgieter ontstoppen Zevenaar afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om dit probleem te verhelpen, is het van belang dat je achterhaalt waardoor de verstopping is veroorzaakt. Meestal is de oorzaak van een verstopping een object dat vastzit in de leidingen.

Ook bestaat de mogelijkheid dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen op het moment dat je nog jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Zevenaarop 0316 201 877.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan betekent dit dat je er in veel gevallen ook zelf bij kan komen.

Meestal ligt de oorzaak dan bij de kronkel in de afvoer van de wc, de sifon. Wanneer dit het geval is, is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je eenvoudig nog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Wanneer het gaat om een groter object, denk aan een wc rol, gooi deze dan niet in de wc. Gooi dit dan in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen over jouw verstopping? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0316 201 877. In veel gevallen kunnen we dezelfde dag nog helpen!

Ontstoppen afvoer Zevenaar
Ontstoppingsdienst Zevenaar

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Teven is dit een van de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Vervolgens spuit je drie eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is van belang dat je dit van ongeveer een meter hoogte in de wc giet.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Zevenaar om jouw klus te bespreken 0316 201 877.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de traditionele wc ontstopper. Dit is misschien wel een oud middel, maar daarom niet minder effectief.

Hoe doe je dit? Maak nog voordat je aan de slag gaat, de ontstopper flexibel door deze een tijdje in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de plopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Zevenaar Leiding
WC verstopt Zevenaar

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig waanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Zevenaar om jouw klus te bespreken 0316 201 877.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd mogelijk om je wc zelf te ontstoppen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Zevenaar er zijn. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen voor je op; van kleine verstopping in de gootsteen, tot de meest complexe rioolverstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij lossen de verstopping graag voor je op. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0316 201 877 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Zevenaar

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zevenaar

WC verstopt

WC verstopt Zevenaar

Heb je te maken met een verstopte wc? En woon je in Zevenaar of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zevenaar. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? En woon je in Zevenaar en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zevenaar-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zevenaar

Woon jij in de omgeving van Zevenaar? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zevenaar-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zevenaar.

Loodgieter Zevenaar Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Zevenaar en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zevenaar! Wij zorgen voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0316 201 877

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zevenaar

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zevenaar